Συνεργασίες

ΚΠΙΣΝ  
Δήμος Αθηναίων  
Reborrn Logo  
skroutz logo  
Coca Cola logo  
Endeavor logo  
Thessaloniki film festival  
ΑΘΗνέα  
efood logo  

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ PODCAST, ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ.

Η ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ, SOUND DESIGNERS ΚΑΙ MARKETING SPECIALISTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ; ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PODCASTS!

ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ PROJECT ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Το portfolio μας περιλαμβάνει podcasts στα ελληνικά και τα αγγλικά, με ευρεία θεματολογία, από την επιχειρηματικότητα και την αρχιτεκτονική, μέχρι ταξιδιωτικές και παιδικές σειρές με ποικίλο format, από συνεντεύξεις και συζητήσεις μέχρι αφηγηματικές εξιστορήσεις και δραματοποιημένο σενάριο. Η προσήλωσή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας στην ποιότητα αποδεικνύονται από το αποτέλεσμα των podcasts μας αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη του portfolio μας.

click to play!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ‘ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ’!

 

Δημιουργούμε εξ’ολοκλήρου πρωτότυπο ηχητικό περιεχόμενο: από την σύλληψη και την ανάπτυξη της αρχικής ιδέας, ως την υλοποίηση και τη διανομή της. Στόχος μας είναι η παραγωγή εξατομικευμένου περιεχομένου που να αναδεικνύει τη δική σας μοναδική ‘φωνή’ και να σας συνδέει με ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

CREATIVE DEVELOPMENT

Διαμορφώνουμε μαζί σας την πρωτότυπη ιδέα και το concept του νέου σας podcast. Μετά από έρευνα και συνεργασία μαζί σας, σάς προτείνουμε την καταλληλότερη δομή, τους ιδανικούς καλεσμένους και παρουσιαστές. Δημιουργούμε επίσης το σενάριο και τα κείμενα του κάθε επεισοδίου.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε τον ήχο που θα σας αντιπροσωπεύει. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας ηχογράφηση, μοντάζ, επεξεργασία υλικού και sound design. Οι ηχογραφήσεις μπορούν να γίνουν είτε σε δικό μας studio, σε τοποθεσία της επιλογής σας ή εξ αποστάσεως, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε εσείς ή οι καλεσμένοι σας. Επιπλέον προσφέρουμε voice coaching στους παρουσιαστές του podcast, καθώς και τη δυνατότητα να αναλάβει την παρουσίαση ένας από τους δημοσιογράφους της ομάδας μας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ MARKETING

Είτε χρειάζεστε καθοδήγηση ξεκινώντας από το μηδέν, είτε απλώς ενδιαφέρεστε να διευρύνετε το κοινό σας και να επαναπροσδιορίσετε τη στρατηγική του podcast που ήδη έχετε, προσφέρουμε εξατομικευμένη καθοδήγηση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑ

Ενδιαφέρεστε για γραπτό περιεχόμενο στα Αγγλικά; Το νέο τμήμα του GPP αναλαμβάνει τη δημιουργία αγγλόφωνου γραπτού περιεχομένου για τις ανάγκες της εταιρείας σας.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

We’re all
about
storytelling

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Στα podcasts, δεν υπάρχει γενική “συνταγή”. Δημιουργούμε μοναδικό εξατομικευμένο περιεχόμενο για να προωθήσουμε τη δική σας ιστορία και τη δική σας “φωνή”.

 

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ “ΗΧΟ”

Πιστεύουμε ότι το κλειδί για να παραμένουν οι ακροατές στο podcast είναι ο άριστης ποιότητας ήχος.

 

Ο ΗΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Τα podcasts έχουν την μοναδική δυνατότητα να δημιουργούν δεσμούς και ισχυρές σχέσεις ανάμεσα σε σας και τους ακροατές σας.

 

ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Είτε πρόκειται για νέα μέλη στην ομάδα μας είτε για τους παρουσιαστές ή τους καλεσμένους των podcasts, πιστεύουμε στη μεγάλη δύναμη των νέων ταλέντων και νέων φωνών στο χώρο των Ελληνικών και διεθνών media.

ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞ